Αναζήτηση:
 
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
GUNET.gr
ects-ds
Erasmus-DS-ECTS
Diploma Supplement


 
 
Ανακοινώσεις > Αναλυτική προβολή
 
Κατηγορία:
Ανακοινώσεις του ΤΕΙ

Ημερομηνία:
25/04/2016
Ανακοίνωση:
Πρόσκληση στο 1o Startup Weekend Larissa, 13-15 Μαίου, ΤΕΙ Θεσσαλίας
Tο Startup Weekend για πρώτη φορά στην Λάρισα μετά από μια σειρά πετυχημένων διοργανώσεων παγκοσμίως
Που και Πότε θα πραγματοποιηθεί?

Το Startup Weekend Larisa θα πραγματοποιηθεί στις 13,14 και 15 Μαίου σε κτίρια του TEI Θεσσαλίας (www.teilar.gr) στη Λάρισα, στο κτίριο των Τμημάτων της Διοίκησης Επιχειρήσων και της Πληροφορικής .

Ποιοι μπορεί να συμμετέχουν?

Απευθύνεται σε ανθρώπους δημιουργικούς, που αγαπούν την καινοτομία. Δεν απαιτείται κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα για την συμμετοχή στον διαγωνισμό (πχ φοιτητής, επαγγελματίας κλπ). Οποιοσδήποτε ηλικίας άνω των 18 χρονών επιθυμεί, μπορεί να πάρει μέρος δηλώνοντας συμμετοχή στην την ιστοσελίδα μας. ( http://goo.gl/THA1xW )

Προσκαλούμε λοιπόν, ενδιαφερόμενους φοιτητές, αποφοίτους, επαγγελματίες, από όλες τις πολεις (και όχι μόνο) με καινοτόμες ιδέες να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν προϊόντα και υπηρεσίες που ανατρέπουν την κλασική έννοια (και σύστημα) της αγοράς και αναδεικνύουν τις έννοιες της δημιουργικότητας, της επιχειρηματικότητας, της συνεργασίας και της καινοτομίας.
Το μόνο που χρειάζεται, είναι μία καινοτόμα ιδέα!

Τι είναι οι μέντορες και κριτές?

Η ιδέες θα βελτιωθούν μέσα σε 54 ώρες, και στο τέλος θα διαγωνισθούν μεταξύ τους για την ανάδειξη των πιο βιώσιμων.
Από τη διαγωνιστική φύση της διοργάνωσης προκύπτει η αναγκαιότητα για αξιολόγηση των επιχειρηματικών ιδεών.
Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνουν οι κριτές.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται και οι μέντορες για να συνεισφέρουν κατά τη διάρκεια του τριημέρου με συμβουλευτική υποστήριξη, ομιλίες και παρεμβάσεις.
Πρόκειται για ανθρώπους καταξιωμένους, ποικίλων κλάδων που έχουν αναδειχθεί μέσω της επιχειρηματικής αλλά και ακαδημαϊκής τους δραστηριότητας, και θα προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, με σκοπό την βοήθεια οποιαδήποτε ομάδας το ζητήσει.
Πέραν της επιτόπιας υποστήριξης, οι μέντορες του event, είναι πρόθυμοι για την μελλοντική συνεισφορά σε οποιαδήποτε συμμετέχουσα ομάδα το ζητήσει. To SW αποτελεί την ναυαρχίδα όλων των εκδηλώσεων start up και μέσω από αυτή την δημιουργική διαδικασία έχουν προκυψει αξιοσημείωτες επιχειρηματικές δραστηριότητες που άλλαξαν τον παγκόσμιο τρόπο σκέψης.

Κεντρικός Ομιλητής: Paul Evmorfidis Πρόεδρος της COCOMAT, Cοco-Mat Hotels & Resorts Worldwide, cocomat wooden bike συνηθίζει να βοηθάει τους νέους και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς νέους επιχειρηματίες.

Τι κερδίζουν οι συμμετέχοντες?

Για τις νικήτριες ομάδες θα υπάρξουν βραβεία.
Ενδεικτικά, αναφέρουμε: τεχνολογικός εξοπλισμός, προγράμματα κατάρτισης, νομική και λογιστική υποστήριξη, επιχειρηματική καθοδήγηση, συντονισμός και δίκτύωση. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι τα οφέλη που προκύπτουν από τη συμμετοχή σε ένα startup weekend είναι πολλαπλά, ακόμη και αν μία ιδέα δεν προκριθεί από την κριτική επιτροπή.
Προηγούμενοι διαγωνισμοί έδειξαν ότι η συμμετοχή διευκόλυνε το σχηματισμό ολοκληρωμένων επιχειρηματικών ομάδων που συνέχισαν και κατάφεραν να υλοποιήσουν την ιδέα που μέχρι πρότινος ονειρευόταν, χρησιμοποιόντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την συμμετοχή τους.

Πως μπορεί να εγγραφεί κάποιος που ενδιαφέρεται?

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει, με κόστος 10 ευρώ για συγκεκριμένο αριθμό εισητηρίων!

Για περισσότερες πληροφορίες, για να δείτετο πρόγραμμα και για να κλείσετε το εισητήριο σας, μπείτε στο:Μπορείτε να απευθύνετε ερωτήσεις στο


larissa@startupweekend.org και στα παρακάτω:

 Εκ μέρους της οργανωτικής ομάδας, σας ευχαριστούμε και περιμένουμε να σας δούμε στο #SWLarissa

Συνημμένα αρχεία:
 
 
Γραφείο Διασύνδεσης
Πως θα μας βρείτε

Παρουσίαση σε video mp4 του TEI

ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ
e-Γραμματεία

facebook twitter
msc
Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών


 GYM
Γραφείο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

EAP
Υποστήριξη των ΟΣΣ στο ΤΕΙ Θεσσαλίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

 
 

Copyright © 2007 - 2024 : TEI Θεσσαλίας
Created by ItBiz